6.april : Livets krise – hvorfor er biodiversitet så vigtig?

6. 4. 2022 kl. 19.30 i Kulturstationen, Humlebæk Center 44, 3050 Humlebæk

Oplægsholder biolog og forfatter Michael Stoltze, der er medforfatter til bogen Biodiversitet – sådan skaber vi en rigere natur
Biodiversiteten er i så alvorlig en krise, at eksperter og medier taler om den sjette masseuddøen på Jorden. Men der er håb—vi kan skabe en rigere natur.

Det er hovedpointen i foredraget af biolog og ph.d. i sommerfugle Michael Stoltze. Han er forfatter af en række bøger om natur, herunder medforfatter af en aktuel bog om biodiversitet. Foredraget beskriver den aktuelle krise for klodens biodiversitet, krisens historie og biodiversitetens betydning for menneskeheden.  Hænger klima og biodiversitet sammen?

Modsat tidligere kriser skyldes problemerne med klimaet og biodiversiteten ikke en hændelse udefra,  men én art: Mennesket. Vi har skabt krisen, og vi kan løse den. Foredraget illustrerer krisens historie og udvikling og handler om biodiversitetens betydning for menneskeheden. Hænger klima og biodiversitet sammen? Hvordan løser vi krisen og hvad kan vi hver især bidrage med ?

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Fredensborg Aftenskole

Deltagerpris 100 kr. Tilmelding og betaling her