3. april 2024 kl. 19.30. Humlebæk Bibliotek

Intelligent træning

UDSOLGT Pris 100 kr. tilmeld dig her

Kan motion være mere eller mindre intelligent? Er det virkelig muligt med bare 12 minutters daglig indsats at forebygge og behandle muskel- og ledsmerter og i tillæg bevare en god muskelstyrke og kondition?

Ja, lyder svaret fra professor Karen Søgaard,  Center for Sundhed i Muskler og Led på Syddansk Universitet. 12 minutter er nok, hvis du vel at mærke følger det rigtige træningsprogram, tilpasset lige netop din situation.

 Gennem de sidste 15 år er gennemført studier med Intelligent Motion, hvor over 4000 medarbejdere fra forskellige jobprofiler har deltaget. Tilsammen viser alle studierne positive effekter, ikke alene på kapacitet og helbred, men også på produktivitet og sygefravær.

I dette foredrag vil Karen Søgaard redegøre for den seneste forskning indenfor området og forklare, hvad intelligent motion er. Derudover får vi vist helt konkrete træningsprogrammer, tilpasset den enkeltes kapacitet, helbred og smerteprofil.

Der vil være rig mulighed for spørgsmål og debat under foredraget.

Karen Søgaard, professor i Center for sundhed i Muskler og led og Center for Musikersundhed på Syddansk Universitet. Hun er leder af forskningsgruppen Fysisk aktivitet og sundhed i arbejdslivet. I 2022 modtog hun Dr Ingrids Forskningspris for sin indsats indenfor gigtområdet.  

Arrangementet gennemføres i samarbejde med Fredensborg Aftenskole